Opis ponudbe

 

Novonastala situacija me je povabila k delu na daljavo. V bistvu sem si to vedno želela, pa je prišel dan, ko sem to morala storiti.

Vsekakor je leto 2020 posebno, intenzivno, verjamem, da bo takšno še vse leto. Hitre manifestacije v 'dobrem ali slabem'.  In, kar nosimo v sebi, bomo privlekli tudi navzven. Ni več časa, da bežimo pred spremembami, potrebno je soustvarjati s spremembami in si dovoliti, da jih uporabimo za naše najboljše življenje (seveda etično do vseh okoli nas).

Nudim vam ZVOČNE SPROSTITVE, kajti le v svojem MIRU lahko najdete intuicijo in pravo pot zase v tem času. Z zvokom je to enostavno...

Delali boste lahko s svojimi omejitvami in talenti,  se usmerjali v svoj MIR in Ljubezen, Za VAŠE NOVO ŽIVLJENJE… Vizualizacija ni vse, potrebno je storiti še nekaj na svojih čustvih, mislih, fizičnem telesu in vibraciji.

Seveda je pomembno, da vseskozi ustvarjamo svoj center, svojo moč. Nismo več 'plašne ovce', ki bi poslušali zunanjo avtoriteto (politiko, religijo itd...), ampak mislimo s svojo glavo ter kreiramo svet, ki si ga želimo. Pomislite, kaj si želite v današnjem dnevu, morda samo malenkost, spustite in dovolite, da pride k vam.

Da se vse to spomnimo skupaj, ustvarjam
SKUPINSKE in INDIVIDUALNE ZVOČNE KOPELI na daljavo
VSAK ČETRTEK ob 19.30 uri  (individualne po dogovoru).

Tisti, ki bi se radi mesečno pridružili in morda kdaj ne boste utegnili zvečer, pa boste lahko kasneje poslušali.
Kot veste, saj sem teh kopeli na daljavo izvedla že ogromno, se čuti prav enako, kot bi bili prisotni v živo… Vsakič posnamem video live na Facebook, v zaprti skupini.

Vse, kar potrebujete je, da se udobno namestite, postavite vaš namen in predate užitkom zvoka…

Datumi:  23.4., 30.4. , 7.5., 14.5., 21.5., 28.5. itd.

Prijave so mesečne, štejejo pa se od datuma, od katerega se prijavite, torej za en mesec… (4x ste prisotni), potem podaljšate naročnino…

Za vse info glede prijave mi pišite na:

info@zvocni-spa.si .
Hvala, da se udeležujete teh pomembnih sprostitvenih tehnik za višanje vibracij kot ravnovesje ostalemu in za razvoj novega sveta.

Prav tako sem vesela, da boste lahko prejeli svoje lepote in novo življenje s tem.

***

Naj pa sporočim še o INDIVIDUALNIH ZVOČNIH SEANSAH na daljavo...

Pri individualni zvočni kopeli se najprej pogovorimo o vašem izzivu, nato pa izvedemo kopel, da poslušate glasbo preko whatsapp aplikacije (sicer ni potrebno sploh poslušati, je pa lepše)… Vam sporočim, kako si naložite na telefon.
Po končani seansi se pogovorimo in vse ostalo je enako…

Prijeten in lep občutek, ki nas spet spomni, kako močni in srečni smo.

Več info in prijave na: info@zvocni-spa.si .

***

Tjaša Cepuš se že vrsto let ukvarjam z zvokom, v zadnjem času vse bolj za podporo miru in ljubezni ter višanje vibracij. Bila sem večkrat gostja na oddaji Klepet ob kavi, izvedla mnogo seans, tečajev in koncertov ter izdala 2 CD-ja .
Več o meni si lahko pogledate na:

www.zvocni-spa.si in www.tjasacepus.com .

 

Vedno dobrodošli!

Aloha... pozdrav ljubezni

 

Podatki o ponudniku

Zvočni SPA, Tjaša Cepuš s.p.

Telefonska številka

031568711

E-poštni naslov

info@zvocni-spa.si

Lokacija