Opis ponudbe

DEx (Digital Exchange) je oblačna storitev za izmenjavo in hrambo kritičnih osebnih podatkov zaposlenih. Je uporabniku prijazno orodje, z enostavnim dostopom do vseh potrebnih podatkov od kjerkoli in kadarkli, ki nastopijo v relaciji delodajalec – zaposleni. Gre za naslednji korak v digitalni transformaciji pri izmenjavi dokumentov v digitalni obliki, kjer so upoštevani strogi predpisi varovanja osebnih podatkov (GDPR).

Rešitev se osredotoča predvsem na reševanje težav v kadrovski službi, ki zajema:

  1. Skladnost z GDPR direktivo o upravljanju z osebnimi podatki zaposlenih
  2. Hitra, zanesljiva in tudi okolju prijazna rešitev za dostavo dokumentov (plačilne liste, pogodbe, letni dopust, …)
  3. Končni uporabnik (zaposleni) ima vse ključne podatke, ki jih potrebuje ali zgolj za lastno evidenco ali pri vlogi za kredit, vedno pri roki
  4. Digitalizacija poslovnih procesov
  5. Kadrovska služba se razbremeni s ponavljajočim se izdajanjem že izdanih dokumentov

Rešitev uporablja podjetje s 180 zaposlenimi, ki delajo na 2 lokacijah v treh izmenah. Pred uvedbo sistema DEx, je kadrovska služba potrebovala tudi 2 delovna tedna, da je osebno vročila mesečne plačilne liste in porabila ogromno dodatnih ur dela, ki niso ravno efektivne za podjetje. Še večja težava se je pojavljala, ko se zaposleni za potrebe kredita, nakupa avtomobila, …potrebovali zadnje 3 plačilne liste in je bilo potrebno v kadrovski službi spet pripraviti in dostaviti dokumente zaposlenemu. Po uvedbi sistema DEx, so vse te težave preprosto izginile, v kadrovski službi pa imajo sedaj več časa, ki ga lahko namenijo kadrovskim opravilom. Investicija v sistem DEx se je povrnila že 2. mesec.

Podatki o ponudniku

Inovis LABS d.o.o.

Telefonska številka

+38641579292

E-poštni naslov

info@inovislabs.com