O projektu

Spletna platforma KO-OPERATIVA je prostovoljen projekt Kluba podjetnikov Zlatorog Celje, s katerim želimo pomagati slovenskim podjetjem oziroma posameznikom v kriznem času in tudi po koncu le-tega. Gre za unikaten trajnostni, transparenten in povezujoč projekt.

Namen platforme je na enem mestu združiti oz. povezati ISKALCE POMOČI (pravne in fizične osebe, ki potrebujejo pomoč/nasvet) s PONUDNIKI POMOČI (pravnim in fizičnim osebam, ki lahko kakorkoli pomagajo).

Platforma deluje kot stičišče med PONUDNIKI POMOČI in ISKALCI POMOČI, kjer lahko slednji med seznamom pomoči, ki jih ponujajo PONUDNIKI POMOČI z nekaj kliki najdete zase ustrezno pomoč.

Podjetniki Kluba Zlatorog Celje verjamemo, da je v SLOGI MOČ, zato želimo da platforma KO-OPERATIVA odigra pomembno vlogo pri identificiranju težav organizacij oziroma posameznikov, ki izhajajo iz krizne situacije in tudi po njej. . Prav tako verjamemo, da se boste tisti, ki v teh težkih trenutkih lahko pomagate aktivirali in svoja sredstva oz. vrsto pomoči ponudili pomoči potrebnim in se že danes vpisali v bazo našega portala.

Sodelujte, postanite član spletne platforme KO-OPERATIVA, platforme Kluba podjetnikov Zlatorog Celje in pomagajte po svojih najboljših močeh, tako kot znate samo vi!